iPhone 6 si iPhone 6 Plus au CEA MAI BUNA CAMERA pentru smartphone

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au CEA MAI BUNA CAMERA pentru smartphone-uri conform unor experti ce au testat noile produse ale companiei Apple si le-au comparat cu cele existente pe piata. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au implementata o noua camera cu noi senzori de imagine si functii software care permit focalizarea mai rapida a imaginii, insa nu trebuie uitat nici stabilizatorul optic de imagine disponibil in terminalul iPhone 6 Plus.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus CEA MAI BUNA CAMERA

  Conform expertilor de la DXoMark, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au camera mai buna decat orice alt smartphone lansat pana acum pe piata, terminalele obtinand cel mai mare punctaj acordat vreodata de catre website in testele sale. Terminalele au fost laudate pentru expunerea automata, pentru iluminarea pozelor, pentru focalizarea rapida si exacta, pozele inregistrate de catre ele fiind clare, cu o acuratete foarte buna a culorilor.

  Inregistrarea de poze folosind functia HDR a fost imbunatatita, efectul ghosting fiind mult redus de catre compania Apple, rezultatul fiind poze mult mai clare folosind aceasta functie. In ceea ce priveste inregistrarea video, ambele terminale se descurca grozav, iPhone 6 Plus avand un avantaj multumita stabilizatorului sau optic de imagine, care totusi are anumite probleme, afisand artefacte in cazul anumitor inregistrari, problema putand fi rezolvata usor de catre Apple printr-un update al iOS 8.

  In final ecranele celor doua terminale sunt laudate pentru rezolutie si calitatea imaginilor afisate pe ele, dar acest lucru a fost facut de catre toti cei care au testat terminalele, asa ca nimeni nu va fi surprins sa le auda si aici. iPhone-urile lansate in trecut de catre Apple au fost laudate intr-un mod similar pana in momentul aparitiei unui terminal Android concurent cu o camera mai buna, asa ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus raman regi pana vor fi detronati de un terminal mai bun.