Primul Apple Watch placat cu aur la un pret decent

Apple Watch placat cu aur

Apple Watch Edition este versiunea de lux a Apple Watch care are o carcasa din aur, insa pentru cei fara prea mari pretentii exista posibilitatea de a placa cu aur carcasa unui ceas inteligent normal al celor de la Apple. In imaginea de mai sus aveti primul Apple Watch placat cu aur de 18k, iar el seamana cu un Apple Watch Edition pentru orice ochi neantrenat, sau fara o verificare temeinica.

Desi pretul placarii cu aur a unui Apple Watch nu este la fel de mic precum cel al vopsirii carcasei ceasului, insa chiar si asa, persoanele care nu vor sa plateasca 10.000 de dolari pentru un Apple Watch Edition au acum si o anternativa ieftina. O companie specializata pe asemenea proceduri promite sa placheze cu 5 – 8 microni de aur orice Apple Watch si accesoriul aferent la preturi ce incep de la 500 de dolari.

Placarea cu aur doar a unui Apple Watch costa numai 500 de dolari, cu mult mai putin decat ceea ce cere Apple, iar daca aveti si un accesoriu pretul creste pana la 850 de dolari in functie de tipul folosit. Daca doriti doar sa placati cu aur o bratara sau catarama, atunci pretul variaza intre 100 de dolari si 275 de dolari, valori decente fata de ceea ce cere compania Apple in magazinele sale online pentru Apple Watch Edition si accesoriile dedicate.

Din pacate doar Apple Watch din otel inoxidabil poate fi placat cu aur, dupa cum era de asteptat, si avand in vedere ca multi si-ar dori un ceas frumos, cred ca vor exista destule persoane care vor beneficia de pe urma acestui proces. Adevarul este ca la o simpla comparatie a costurilor, cumpararea unui Apple Watch Edition pare o nebunie in situatia in care nu ai 10.000 de dolari pe care vrei sa ii arunci pe fereastra.