Apple ofera HBO Now gratuit

Apple HBO

HBO Now gratuit este disponibil multumita companiei Apple, cei din Cupertino luand decizia de a oferi utilizatorilor interesati posibilitatea de a beneficia de gratuitate timp de o saptamana de zile in cazul in care se inscriu pentru serviciu folosind un iPhone, o tableta iPad sau un Apple TV. Promotia vine dupa ce pe data de 30 aprilie expirase oferta initiala in cadrul careia toti cei care se abonau la HBO Now prin Apple TV primeau gratuitate o luna de zile.

Acum Apple ofera doar o saptamana gratuita de test pentru HBO Now tuturor celor interesati sa testeze in continuare serviciul, dupa expirarea acestei saptamani utilizatorii fiind nevoiti sa plateasca un abonament lunar de 15 dolari. Contractand un asemenea abonament, utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza continutul HBO prin HBO Now inclusiv pe orice terminale mobile sau PC-uri, astfel ca nua veti restrictii de acest gen.

Prin HBO Now putem vizualiza seriale populare precum Game of Thrones, Silicon Valley, Girls, Entourage si orice altceva va concepe compania HBO pentru abonatii sai din lumea intreaga.

4 COMENTARII