Prima Pagina Apple Watch Iata cum dezasamblezi Apple Watch in 10 minute

Iata cum dezasamblezi Apple Watch in 10 minute

1

dezasamblare Apple Watch

Apple Watch este unul dintre cele mai complexe produse create de catre compania Apple si asta deoarece introducerea unor componente foarte mcii intr-o carcasa si asa mica a necesitat multa inventivitate din partea inginerilor celor din Cupertino. In aceasta idee, repararea unui Apple Watch la Apple este scumpa, insa la service-urile neautorizate va fi mai scumpa, tocmai din cauza complexitatii structurii componentelor interne.

In aceasta idee, cineva s-a gandit sa creeze un tutorial care ne invata cum sa dezasamblam Apple Watch daca avem nevoie de acest lucru, iar in aceasta pagina veti gasi toti pasii necesari pentru a face procedura. Inainte sa incepeti trebuie sa luati in calcul faptul ca vorbim despre un proces care necesita foarte multa indemanare si rabdare, deci nu va apucati de el daca nu aveti aceste doua caracteristici.

Inainte sa incepeti trebuie sa va asigurati ca aveti la indemana o penseta si o ustensila care sa va permita sa detasati capacul de carcasa, dar si o surubelnita foarte mica pentru a desface orice componenta interna.