Apple Watch – ghiduri inlocuire ecran, baterie si altele

Apple Watch ghid reparare - iDevice.ro

In cursul acestei zile v-am spus cum dezasamblati Apple Watch in 10 minute, iar in aceasta seara aflati si cum inlocuiti o parte dintre componentele ceasului dupa dezasamblarea facuta in aceasta perioada foarte scurta de timp. De aceasta data cei de la iFixIt vin cu informatiile vis-a-vis de inlocuirea componentelor Apple Watch, astfel ca veti afla cum puteti schimba rapid bateria, ecranul, antenele de comunicatii si altele.

Pentru fiecare timp de componenta in parte aveti explicate pas cu pas toate miscarile pe care trebuie sa le intreprindeti pentru a nu strica ceva, insa vi se recomanda si o serie de unelte pe care le puteti utiliza fara probleme. Cei de la iFixIt au publicat la fiecare produs Apple nou cate un tutorial similar si ele sunt cea mai buna metoda de a inlocui componente ale produselor sau de a repara orice este stricat.

Tutorialele pentru Apple Watch le gasiti aici : inlocuire ecran, inlocuire baterie, inlocuire antena NFC si inlocuirea adezivului pentru carcasa, cele care tine totul in loc si nu le da tehnicienilor Apple de inteles ca v-ati jucat prin interiorul produsului. Inainte de a incepe trebuie sa stiti ca exista o foarte mare sansa ca garantia produsului vostru sa fie anulata de catre aceasta procedura.

1 COMENTARIU