Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Edge Samsung “invata” de la Apple cum sa isi promoveze produsele (Video)

Samsung “invata” de la Apple cum sa isi promoveze produsele (Video)

In cursul noptii trecute compania Samsung a publicat pe propriul canal YouTube clipul video de mai sus in care prezinta procesul de creare al design-ului Samsung Galaxy S6 Edge, impreuna cu unele detalii legate de fabricarea carcasei. Daca intreaga idee vi se pare familiara, ei bine nu va inselati, deoarece Apple a folosit acum aproape doua luni de zile un mod similar de a prezenta Apple Watch.

Desi in acest caz nu Jony Ive nareaza clipul video, veti auzi un barbat cu accent britanic si o voce similara vicepresedintelui senior al Apple, asa ca poate intr-un anumit moment veti crede ca vizualizat un clip video al Apple. Daca mai combinam acest aspect cu modul in care sunt prezentate anumite aspecte de design si moduri in care sunt turnate carcasele, atunci realizam cat de mult seamana cele doua clipuri video.

Avand in vedere ca Samsung a copiat design-ul multor produse Apple, probabil nu ar trebui sa fie persoane uimite de faptul ca Samsung “invata” de la Apple cum sa isi promoveze produsele intr-un mod inteligent. Desigur ca Samsung ar fi putut alege alte moduri in care sa faca acest lucru, dar este mai usor sa preiei ideile altora, apreciate de lumea intreaga, decat sa creezi tu ceva nou.

Concluzionand, poate intr-un viitor nu foarte indepartat Samsung va deveni originala si va uimi lumea cu propriile idei, asta deoarece acum nu arata decat ca stie sa fure foarte bine ideile altora.

 • Kovács Péter

  Samsung are 2 (doi) designeri…..unul tine cu degetul iPhone-ul lipit de coala de hartie iar celalalt ii deseneaza conturul

 • Jack

  Singurul lucru bun in copiatul asta grosolan e ca a disparul caterinca aia proasta prin care, dupa parerea mea, mai rau isi faceau.
  Oricum, e greu de crezut ca, la ce resurse are Samsung alege sa copieze intr-un mod de-a dreptul tupeist nu numai produsele Apple, dar si modul de lor promovare…

 • ric

  Zaone Samsung e deja originala în device-urile ce le scoate. Au fost pioneri în smartwatch si ecrane curbate, sunt lideri în tehnologia de display, procesoare și multe altele. Deci cine copiază pe cine? Abia aștept următorul Iphone cu ecran curbat sau stylus, sa vedem o tentativa de copiere a Note-ului. Mai lasă din ura în momentul în care scrii articolele și fii echidistant. Astfel situl ar vea mai multa credibilitate. De ex chiar și pe Sammobile dedicat exclusiv produselor Samsung când se scrie despre Apple nu se folosesc cuvinte ca “prost”,cum scriai la articolul legat de poor ram management în S6. Cei de acolo doar compara echidistant fără pic de agesivitate în modul de scriere. În acest caz tu ar trebui sa înveți cum sa fii un blogger adevărat.Astfel poate și cititorii ar posta mesaje decente în acest caz. Însă din moment ce văd ca autorul scrie ca un circar, mulți doar vor copia exemplu si vor jigni

 • ric

  @Kovacs Peter tin sa te dezamagesc, cu toții știm ca Apple e cea care doar desenează tot felul de idei pe care nici măcar nu le testează. În timp ce Samsung testeaza mereu tehnologii care sunt cu cel puțin 3 ani în fata Apple. Deci cine copiază pe cine? Apple e compania “pen&paper” mazgaleste ceva și patenteaza (fără a implementa) după care când cineva iese cu tehnologia implementata îi dau în judecata deși ei habar nu ar fi avut cum sa pună în practica. Prin urmare cred ca cei 2 designeri e care vorbești aparțin de Apple. Probabil ca acum tin un stylus (Gal Note) și îi trag conturul pe foaie pe care îl vor numi I pen (prezentul S Pen care exista deja de 4 ani).

 • Kovács Péter

  “cred ca…”‘ ….”probabil ca…”
  Da, e clar.

 • Tin sa te dezamagesc si eu, ai demonstrat in repetate randuri ca nu stii sa vorbesti normal cand ataca cineva Android sau Samsung, asa ca te moderez din nou.
  Pana data viitoare, ciao.

 • rolly

  Dar sa copieze cât vor … Cine are putin creier si într-adevăr vrea ceva serios , meticulos făcut , cu respect fata de clienți încă din magazin … Alege Apple , sunt client de-l lor de la nașterea iphone4 , având toate modelele , acum sunt La un 6plus si nu i-as înlocui încă cu nimic … iPhone-ul 5s vreau sa va spun , ca înainte sa-l vând pentru update , ieșit din garanția lor , spart pe margini , se tot stingea , m-am dus la ei si efectiv au spus ca m-a supăr dacă mi-l înlocuiesc ? Cu gânduri de vânzare , am fost cel mai fericit ca l-am primit in stare impecabila impecabila … Niciodată nu am avut probleme cu ei , începând cu e-mail-URI trimise pentru rezolvarea unor ușoare probleme pana la rezolvarea problemelor in magazin cu scuzele de rigoare si niciodată in atâția ani , nu am auzit ne pare rău , dar nu se poate … Iar personal asta caut . As vrea sa văd cei cu produse samsung dacă se bucura de o astfel de atenție 🙂 . Din experiența mea , mi-am dat seama ca pentru Apple ca si client chiar contez , nerefuzandu-mi niciodată nimic , cerându-si scuze de la orice problemuță insignifianta si recompensandu-ma mereu cu atenția si respectele cuvenite ca si client . Iar sunt sigur ca alta societate , nu știu dacă va avea răbdare sa-si formeze bazele pe sistemul Apple , rămânând doar copii nereușite … De asta Apple nici nu cred ca se stresează prea mult , când vede ironiile sau copiile firmelor rivale , de când cunosc firma asta , nu am văzut o ironie din partea lor , iar asta spune multe despre ei .

 • Pingback: Jony Ive prezinta Samsung Galaxy S6 (Video) | iDevice.ro()