Samsung “invata” de la Apple cum sa isi promoveze produsele (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=IlUPM7s_7_8

In cursul noptii trecute compania Samsung a publicat pe propriul canal YouTube clipul video de mai sus in care prezinta procesul de creare al design-ului Samsung Galaxy S6 Edge, impreuna cu unele detalii legate de fabricarea carcasei. Daca intreaga idee vi se pare familiara, ei bine nu va inselati, deoarece Apple a folosit acum aproape doua luni de zile un mod similar de a prezenta Apple Watch.

Desi in acest caz nu Jony Ive nareaza clipul video, veti auzi un barbat cu accent britanic si o voce similara vicepresedintelui senior al Apple, asa ca poate intr-un anumit moment veti crede ca vizualizat un clip video al Apple. Daca mai combinam acest aspect cu modul in care sunt prezentate anumite aspecte de design si moduri in care sunt turnate carcasele, atunci realizam cat de mult seamana cele doua clipuri video.

Avand in vedere ca Samsung a copiat design-ul multor produse Apple, probabil nu ar trebui sa fie persoane uimite de faptul ca Samsung “invata” de la Apple cum sa isi promoveze produsele intr-un mod inteligent. Desigur ca Samsung ar fi putut alege alte moduri in care sa faca acest lucru, dar este mai usor sa preiei ideile altora, apreciate de lumea intreaga, decat sa creezi tu ceva nou.

https://www.youtube.com/watch?v=dDAP9OWtQro

Concluzionand, poate intr-un viitor nu foarte indepartat Samsung va deveni originala si va uimi lumea cu propriile idei, asta deoarece acum nu arata decat ca stie sa fure foarte bine ideile altora.