Apple Watch – primele incarcatoare magnetice terte sunt disponibile

incarcator magnetic Apple Watch - iDevice.ro

Apple Watch a inceput sa fie livrat catre utilizatori incepand din data de 24 aprilie, pachetul conceput de catre compania Apple pentru el continand inclusiv un cablu pentru incarcare magnetica prin inductie. V-am spus deja ca acest tip de cablu foloseste tehnologia Qi pentru incarcarea prin inductie a Apple Watch si in ciuda faptului ca Apple nu ofera detalii despre tehnologia din spatele sau, primele cabluri terte au inceput sa apara pe piata.

 

Desi noaptea trecuta Apple a initiat programul Made for Apple Watch, care permite dezvoltarea de curele/bratari sau catarame pentru ceas, acest program nu este disponibil inclusiv pentru cei interesati sa produca aceste cabluri. In ciuda acestui lucru, pe piata au inceput sa apara si primele cabluri cu incarcare prin inductie, acestea fiind mai ieftine decat ceea ce ofera compania Apple prin intermediul Apple Store Online.

  • Apple Watch magnetic wireless charging cable (White)
  • Ionic magnetic Charging Technology works the same way as original Apple watch cable that comes with the watch
  • Compact design uses minimal tabletop or desktop space and is easy to transport
  • Reduced power consumption by minimizing heat generation and increasing charging efficiency
  • Manufactured to the same exacting standard as the original Apple watch cable

Ionic este unul dintre producatorii care aduce un cablu pentru incarcarea Apple Watch prin inductie si partea interesanta este ca aceasta companie face parte din programul MFi al companiei Apple. Desi ea ar trebui sa produca doar accesorii originale pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iata ca in final lanseaza si accesorii terte, care teoretic nu au certificarea Apple.

Avand in vedere ca Apple a initiat un program pentru a crea curele/bratari/catarame pentru Apple Watch, probabil nu va trece mult timp pana cand va fi initiat unul pentru cabluri de incarcare. Produsul celor de la Ionic este cu 5/15 dolari mai ieftin decat cablul vandut de catre compania Apple, asa ca ramane de vazut cati vor fi interesati sa il cumpere de la ei.