Dive for Honour: Cold War – un nou joc cu submarine pentru iPhone si iPad

Dive for Honour Cold War - iDevice.roDive for Honour: Cold War este un joc lansat in cursul zilei de ieri in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el oferindu-ne posibilitatea de a controla o serie de submarine intr-o lume virtuala. Dupa cum probabil va imaginati deja, vorbim despre un joc al carui gameplay se desfasoara in “epoca” Razboiului Rece, iar noi vom prelua controlul asupra unui submarin nuclear folosit de catre armata americana.

Scopul Dive for Honour: Cold War este de a ne oferi posibilitatea de a retrai intr-o anumita masura experienta de a conduce un submarin militar ca si capitan al vasului, astfel ca va trebui sa luam decizii de ultim moment intr-o multitudine de situatii. In aceasta idee, va trebui sa gandim strategii de lupta, sa manevram submariul in situatii extrem de periculoase si sa ne linistim echipajele atunci cand este cazul.

Dive for Honour is a realistic submarine experience during the Cold War. Take control over the nuclear class ship and develop your own unique strategy to defend your freedom. Experience the atmosphere of deeps in world-saving campaign or feel the thrill of multiplayer combat! Submerge, be ready for the pressure of silent hunt and stealth, then launch your torpedos to take down the enemy!

Pentru ca avem controlul unui submarin nuclear militar, va trebui sa controlam nava de razboi in timpul unor manevre reproduse cat se poate de real in joc, partea interesanta fiind modulul multiplayer disponibil pentru noi. In cadrul sistemului multiplayer putem intra in lupte impotriva a maxim 8 jucatori, 12 submarine ale Razboiului Rece fiind recreate in joc pentru a ne oferi o experienta cat se poate de apropiata de cea reala.

  • Experience of a submarine warfare
  • Realistic maneuver
  • Different locations around the world
  • Optional skill testing objectives
  • Deathmatch up to 8 players
  • Team Deathmatch 4 vs. 4
  • 12 different submarines inspired with real Cold War legends
  • Level-based gameplay

Dive for Honour: Cold War este disponibil pentru DESCARCARE, in format universal, din App Store.