Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

Toca Nature - aplicatia gratuita a saptamanii - iDevice.roAplicatia gratuita a saptamanii a fost anuntata de catre Apple in cursul noptii trecute, la exact o saptamana de zile distanta de publicarea vechiului titlu oferit in cadrul acestei promotii saptamanale a Apple. Toca Nature este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru promovare in urmatoarea saptamana de catre cei din Cupertino, ea fiind una dintre multiplele aplicatii din seria Toca lansate in App Store de-a lungul timpului.

In Toca Nature noi vom avea posibilitatea de a construi o intreaga lume folosind ustensilele puse la dispozitie de catre dezvoltatori, astfel ca vom putea crea munci, copaci, lacuri si orice altceva mai dorim. Vom putea planta fructe si culege roadele lor de-a lungul timpului, iar daca va plac animalele, atunci desigur ca veti putea creste o varietate de creaturi cu care va veti putea juca pe masura ce se dezvolta.

Shape nature and watch it develop. Plant trees and grow a forest. Raise a mountain and enjoy the view. Collect berries, mushrooms or nuts, and feed the different animals. Learn who eats what and discover how much it takes to winkle a bear out. Walk through different landscapes and become friends with a fox. Capture the moment of woodpeckers zigzagging between trees, and watch the day turn into night.

Practic Toca Nature a fost gandit pentru a le permite copiiilor sa se familiarizeze cu natura inconjuratoare si sa invete cum sa ingrijeasca animalele din jurul lor, totul fiind extrem de educativ pentru cei mici. Partea si mai buna este ca jocul are un motor grafic foarte bine realizat, astfel ca in timpul folosirii jocului vom avea parte de o experienta mai mult decat interesanta, iar faptul ca el este disponibil gratuit ar trebui sa va convinga sa il incercati macar.

  • Find new friends and challenges. Be mesmerized.
  • Discover the unexpected. End up somewhere far from where you started.
  • Let us show you the magic of nature!

Toca Nature este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Articolul precedentDive for Honour: Cold War – un nou joc cu submarine pentru iPhone si iPad
Articolul următorVictor Ponta are Apple Watch!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.