Prima Pagina Cydia LockTate aduce modul landscape in LockScreen

LockTate aduce modul landscape in LockScreen

0

LockTateLockTate este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem sa implementam o functie interesanta pentru iOS 8, ea nefiind disponibila in mod normal. Mai exact, dupa instalarea acestui tweak in terminalele noastre, el va permite intoarcerea ecranelor terminalelor noastre, astfel incat vom putea vizualiza informatiile din le einclusiv in modul landscape, desi Apple nu permite oficial functia.

locktate want’s to add a feature to your lock screen. simple open setting and open “Lock Tate” , enable it and lock your phone. now rotate your phone. See your lock screen in landscape and even upside down.

LockTate este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul anteriorSistemul de operare al Macintosh II poate functiona pe un smartwatch
Urmatorul articolTop 15 cele mai utilizate aplicatii pentru smartphone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.