Cele mai bune aplicatii ale lunii aprilie

Cele mai bune aplicatii ale lunii aprilieCele mai bune aplicatii ale lunii aprilie pentru iPhone, iPad si iPod Touch au fost anuntate de catre compania Apple prin intermediul unei noi sectiuni de aplicatii publicata in App Store in cursul noptii trecute de catre inginerii din Cupertino. In cazul in care nu stiati deja, compania Apple publica dupa fiecare sfarsit de luna o sectiune cu cele mai bune aplicatii ale lunii care s-a terminat, ideea fiind lansata in vara anului trecut de catre americani.

Cele mai bune aplicatii ale lunii aprilie pentru iPhone, iPad si iPod Touch sunt prezentate in grupe de cate 3, compania Apple separand titlurile in functie de tipul lor, importanta fiind aleasa pentru listarea in ordine. O parte dintre aplicatiile prezentate in cadrul sectiunii publicate zilele trecute au fost deja prezentate pe acest blog, asa ca daca veti dori sa aflati mai multe informatii despre ele, le veti putea cauta fara probleme.

Sectiunea Best of April, in care sunt prezentate cele mai bune aplicatii ale lunii aprilie pentru iPhone, iPad si iPod Touch, poate fi accesata din prima pagina a App Store.