iOS 8.3 jailbreak – va mai fi lansat ?

iOS 8.3 jailbreak va mai fi lansatiOS 8.3 jailbreak va mai fi lansat ? Am primit aceasta intrebare in mod constant in ultima perioada, asa ca acest articol vine sa ii lamureasca pe cei care asteapta o solutie de iOS 8.3 jailbreak din partea hackerilor chinezi. iOS 8.3 a fost lansat cu mai bine de o luna de zile in urma si este o versiune intermediara a sistemului de operare, ea avand rolul de a imbunatati compatibilitatea cu Apple Watch, dar si de a rezolva unele probleme de functionare.

In aceasta idee, mai jos va voi explica opinia mea cu privire la sansele de aparitie a unui iOS 8.3 jailbreak.

iOS 8.3 va avea viata scurta

Dupa cum va spuneam anterior, iOS 8.3 este o versiune intermediara a sistemului de operare, durata sa de “viata” fiind limitata la lunile aprilie – iunie, iar acest lucru il stiam inca din toamna anului trecut, cand au aparut primele informatii despre iOS 8.3. Apple nu s-a grabit cu lansarea acestei versiuni a sistemului de operare, insa se va grabi cu scoaterea sa din uz, inginerii celor din Cupertino lucrand deja la ceva mai bun.

Avand in vedere ca iOS 8.3 nu a fost gandit vreodata pentru a fi sustinut pentru o perioada lunga de timp, e putin probabil ca macar un iOS 8.3.1 sa fie lansat pentru a rezolva diverse probleme de functionare sau performante pe care le au oamenii. In aceasta idee, ar trebui sa va obisnuiti cu gandul ca pana in iuni nu veti avea partre de nicio actualizare din partea companiei Apple.

iOS 8.3 jailbreak va deveni iOS 8.4 jailbreak

iOS 8.3 jailbreak nu va exista, din punctul meu de vedere, ci in schimb vom avea un iOS 8.4 jailbreak, compania Apple “finisand” in momentul de fata iOS 8.4 in vederea lansarii pregatite pentru luna iunie. Apple va include in iOS 8.4 o noua aplicatie Muzica si un nou serviciu de streaming audio, ambele foarte importante pentru cei din Cupertino, iar aceasta va fi ultima versiune majora a iOS 8 pe care o vom avea.

Din moment ce Apple pune atat de mult accent pe iOS 8.4, este clar ca hackerii chinezi nu se vor grabi sa lanseze iOS 8.3 jailbreak pentru a distruge exploit-uri importante pe o versiune a iOS care va fi data uitarii in doar cateva saptamani. Desi in trecut ei nu au functionat pe baza acestor rationamente, acum se pare ca sunt mult mai cumpatati, cu mai putine exploit-uri disponibile, asa ca isi administreaza mai eficient resursele.

Cand va fi lansat iOS 8.4 jailbreak ?

iOS 8.4 jailbreak va fi, cel mai probabil, lansat la sfarsitul lunii iunie sau la inceputul lunii iulie, asta daca Apple isi va mentine planurile privind lansarea iOS 8.4 la sfarsitul lunii iunie, dupa o testare temeinica facuta in aceasta luna. Daca planurile vor fi avansate sau amanate, atunci desigur ca acest timeline se va modifica, insa sunt destul de increzator ca iOS 8.4 jailbreak va fi lansat si va fi ultimul pentru iOS 8 care ne va fi pus la dispozitie.

Acestea fiind spuse, pe 8 iunie va astept pe iDevice.ro pentru a vedea pentru prima oara iOS 9, pentru a vedea noul serviciu de streaming audio implementat in iOS 8.4 si poate pentru a vedea Apple TV 4. Daca mai aveti alte intrebari, le astept in comentarii.