Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Rival Kingdoms Age of Ruin cea mai buna aplicatie a saptamaniiApple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store Romania in cursul noptii trecute, actualizandu-si ca de obicei promotiile pentru diversele aplicatii promovate in cadrul magazinului sau virtual. Rival Kingdoms: Age of Ruin este aplicatia aleasa de catre compania americana pentru promovare in urmatoarele 7 zile, ea fiind dedicata in principal celor carora le plac jocurile in care trebuie sa creeze o lume in care sa devina cel mai mare si mai puternic conducator al unei natiuni stravechi.

Rival Kingdoms: Age of Ruin ne aduce intr-o lume virtuala in care va trebui sa ne construim un regat puternic, cu ale carui resurse va trebui sa distrugem inamicii in batalii epice la care vor participa eroi legendari, zei, dar si monstri. Desigur ca ne vom putea crea armate pe care le vom putea imbunatati de-a lungul timpului, insa eroii nostri au disponibile inclusiv puteri pe care le putem folosi pentru a avansa cat mai mult in joc.

Build the ULTIMATE base, forge a MIGHTY Kingdom and CRUSH your enemies in “Rival Kingdoms: Age of Ruin”. A game of EPIC strategy warfare where only the strongest will claim VICTORY! Join forces with the “Ancients”; Legendary WARRIORS, GODS and MONSTERS able to harness the forces of nature. Use their DEVASTATING POWERS to turn the tide of battle to your advantage! Lay waste to the evil forces of “Ruin” in the single player campaign or join a true MMO-EXPERIENCE with players from around the world in the ADDICTIVE “Kingdom Raid” mode.

Conform dezvoltatorilor Rival Kingdoms: Age of Ruin, jocul are un motor grafic de inalta calitate, are un modul single player de campanie, dar si un modul multiplayer, are disponibile peste 300 de rad-uri pe care le putem face si o poveste imersiva. Sistemul PVP ar trebui sa fie unul dintre cele mai bune implementate vreodata intr-un joc de acest gen, tot controlul jucatorilor facandu-se in timp real pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, totul in timp ce putem discuta cu diversi prieteni.

  • Outstanding NEXT-GENERATION graphics.
  • MMO gameplay; GLOBAL CHAT and ALLIANCES.
  • Revolutionary 300-player RAIDS!
  • IMMERSIVE campaign and EPIC story.
  • Best in class PVP experience.
  • Control all the action in REAL-TIME!
  • NO TROOP TRAINING – get straight into the fight!
  • FREE Download.

Rival Kingdoms: Age of Ruin este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.