WACallConfirm aduce o noua functie pentru WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger updateWACallConfirm este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru posesorii de terminale iPhone care folosesc aplicatia WhatsApp Messenger pentru a discuta cu prietenii aflati pe celebra retea de mesagerie text. Dupa cum prea bine stiti deja, acum cateva saptamani WhatsApp a implementat optiunea de a face apeluri VoIP prin WhatsApp Messenger, iar WACallConfirm a fost lansat pentru a ne oferi posibilitatea de a imbunatati aceasta functionalitate a terminalelor.

Tapping by accident on the call button at the top of a chat or in the voice call history in WhatsApp? Well here is the solution. Configure options from Settings.

WACallConfirm ne permite sa activam un mesaj de alerta pentru initierea de apeluri VoIP prin WhatsApp Messenger, un buton de setari pentru tweak fiind disponibil in aplicatia Settings, Configurari, iar prin el putem activa sau dezactiva functionalitatea sa dupa bunul plac. WACallConfirm este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.