Apple este laudata de Greenpeace pentru protejarea planetei

Apple greenpeaceIn ultimii ani compania Apple si-a dedicat o parte dintre resurse pentru a-si imbunatati normele privind protectia mediului inconjurator, renuntand la unii parteneri, folosind materiale noi pentru produse si multe altele. In aceasta idee Apple a cumparat o padure, a anuntat lansarea unor proiecte pentru a produce energie regenerabila in China, 87% dintre toate cladirile sale functionand in baza acestui tip de energie.

Pentru ca Apple a depus eforturi atat de mari in a proteja natura, cei de la Greenpeace laudand compania Apple pentru sustinerea eforturilor privind producerea de energie regenerabila pentru sustinerea propriilor cladiri. Compania Apple este mult mai apreciata decat Yahoo!, Facebook sau Google, acestea sustinandu-si cladirile prin energie regenerabila intr-o proportie mult mai mica decat Apple.

Apple continues to lead the charge in powering its corner of the internet with renewable energy even as it continues to rapidly expand. All three of its data center expansions announced in the past year will be powered with renewable energy. Apple is also having a positive impact on pushing major colocation providers to help it maintain progress toward its 100% renewable energy goal.

Pentru a pune in evidenta modul in care companiile americane protejeaza mediul inconjurator, cei de la Greenpeace au publicat si infograficul de mai jos din care puteti descoperi o multitudine de detalii interesante cu privire la companiile IT din SUA.

Apple greenpeace 1