Apple livreaza MacBook 12 inch indoite

Apple livreaza MacBook 12 inch indoitApple livreaza MacBook 12 inch indoite catre clientii care au comandat noul sau produs din magazinele online, asta deoarece in Apple Store-urile fizice ele urmeaza sa ajunga abia undeva pe la sfarsitul acestei luni. Revenind totusi la subiect, unii dintre utilizatorii care si-au desfacut noile produse au realizat ca au primit de la Apple MacBook 12 inch indoite si se pare ca la baza problemei sta modul in care sunt impachetate produsele in cutiile in ambalajele Apple.

Analizand cutia si accesoriile din ea, una dintre persoanele care a primit un MacBook 12 inch indoit a realizat ca incarcatorul european este de vina, el lasand urme de indoire inclusiv un cartea de utilizator plasata deasupra sa in cutie. Nimeni nu stie exact cum s-a miscat acest incarcator acolo de a generat aceasta problema, insa probabil persoana care a impachetat cutia a facut-o in mod gresit si acest lucru a generat problema.

Avand in vedere ca incarcatoarele pentru SUA si Europa, sau alte zone de pe glob, sunt diferite, este usor de inteles de ce mai nimeni nu s-a plans din cauza acestei probleme pana acum, insa probabil Apple stie de existenta ei. Dupa cum veti vedea si din ultima poza a acestui articol, incarcatorul forteaza carcasa in timpul ambalarii, iar rezultatul final sunt indoiturile din carcasa, ele nefiiind extrem de usor de observat, totusi.

Apple livreaza MacBook 12 inch indoit 1

Notificata in legatura cu aceasta problema, compania Apple s-a oferit sa inlocuiasca unitatea afectata, deci daca aveti o problema similara, este bine de stiut faptul ca Apple nu va va lasa cu un MacBook 12 inch indoit. Desi situatia in sine este penibila, aceasta nu este prima oara cand produse Apple sunt livrate indoite sau zgariate, diverse alte cazuri din trecut implicand atat terminale iPhone, cat si Mac-uri, astfel ca vorbim despre o problema care va exista si in viitor pentru cei din Cupertino.

Apple livreaza MacBook 12 inch indoit 2