Cutremur in Nepal! Telekom Romania sustine eforturile de salvare

Cutremur Nepal Telekom Romania salvareUn nou cutremur a avut loc in Nepal in cursul acestei zile, el avand magnitudinea de 7.3 grade pe scara Richter, zeci de persoane decedand, in timp ce alte cateva sute de persoane au fost ranite, suma distrugerilor continuand sa creasca. Pentru a ajuta romanii sa sustina eforturile de salvare derulate in Nepal in urma cutremurelor din ultima vreme, cei de la Telekom Romania au deschis 4 numere scurte prin care oricine poate face donatii catre 4 ONG-uri implicate in actiunile de acolo.

Mai mult decat atat, Telekom Romania le va permite romanilor din Nepal sa vorbeasca gratuit in Romania, costurile apelurilor in roaming fiind eliminate pentru a-i ajuta sa intre mai usor in contact cu persoanele aflate acasa. Mai jos aveti detalii privind initiativa celor de la Telekom Romania, donatiile putand fi facute ori de cate ori doriti folosind acele numere de telefon.

Telekom Romania Mobile Communications susține eforturile de a ajuta victimele cutremurelor din Nepal

Telekom Romania Mobile Communications susține eforturile și inițiativele de ajutor acordat victimelor cutremurelor din Nepal. Astfel, compania a deschis 4 numere scurte pentru ONG-uri, prin care utilizatorii pot face donații în beneficiul victimelor din Nepal. În plus, compania va acoperi costurile de roaming pentru clienții săi aflați în Nepal în cadrul acțiunilor umanitare, în urma celor două cutremure recente.

Clienții Telekom Romania Mobile pot dona 2 Euro prin SMS la următoarele numere scurte:

De asemenea, până la 5 noiembrie 2015, Telekom Romania Mobile Communications va acoperi costurile de roaming pentru clienții serviciilor de voce și date mobile, atât prepaid cât și cei pe bază de abonament, aflați în Nepal în zonele calamitate. Costurile de roaming din Nepal vor fi acoperite atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru persoanele juridice, companii și ONG-uri.

Clienții serviciilor pe bază de abonament vor beneficia de rambursarea costurilor de roaming din Nepal aferente serviciilor de voce și date mobile pe factura ulterioară perioadei în care apelurile și traficul de date au fost efectuate. Pentru utilizatorii de servicii prepaid, costurile de roaming din Nepal vor fi zero până la 5 noiembrie 2015.