Care ecran afiseaza cele mai clare imagini in aer liber : iPhone 6 vs Galaxy S6 vs One M9 vs Galaxy Note 4

test ecran afisare imagini aer liber iPhone 6 vs Galaxy S6 vs One M9 vs Galaxy Note 6Afisarea de imagini clare pe ecran in timpul folosirii in aer liber este una dintre principalele probleme ale smartphone-urilor zilelor noastre, iar daca v-ati intrebat care dintre recentele varfuri de gama au cele mai bune performante, ei bine astazi aflati. iPhone 6, Samsung Galaxy S6, HTC One M9 si Samsung Galaxy Note 4 sunt puse fata in fata in acest test in care exista in singur castigator pe care il veti vedea la finalul articolului.

Intre timp putem vedea 4 imagini in care cele 4 smartphone-uri sunt comparate in diverse unghiuri pentru a ni se arata care dintre ele ofera cele mai clare imagini in lumina directa a soarelui, iar iPhone 6 ar fi trebuit sa castige, nu? De ani si ani de zile se tot spune ca ecranele IPS ale iPhone-urile ofera cele mai bune performante pentru utilizare in aer liber, insa se pare ca lucrurile nu mai stau chiar asa.

In baza informatiilor tehnice, Samsung Galaxy S6 pare sa fie pe primul loc, el fiind urmat de catre iPhone 6 si Samsung Galaxy Note 4, toate cele trei terminale afisand imagini cat se poate de clare in timpul utilizarii. Nu acelasi lucru poate fi spus si despre HTC ONE M9,a cest terminal avand rezultatele cele mai slabe, atat in fisa de informatii tehnice, cat si in imaginile pe care le vedeti in acest articol.

test ecran afisare imagini aer liber iPhone 6 vs Galaxy S6 vs One M9 vs Galaxy Note 6 4

In concluzie, daca va alegeti viitorul smartphone in functie de vizibilitatea imaginilor pe ecran in cazul utilizarii in aer liber, atunci Samsung Galaxy S6 ar trebui sa fie alegerea voastra.

test ecran afisare imagini aer liber iPhone 6 vs Galaxy S6 vs One M9 vs Galaxy Note 6 1

test ecran afisare imagini aer liber iPhone 6 vs Galaxy S6 vs One M9 vs Galaxy Note 6 2

test ecran afisare imagini aer liber iPhone 6 vs Galaxy S6 vs One M9 vs Galaxy Note 6 3