Quetzalcoatl este aplicatia gratuita a saptamanii

Quetzalcoatl aplicatia gratuita a saptamaniiAplicatia gratuita a saptamanii a fost anuntata in cursul noptii trecute de catre compania Apple, cei din Cupertino oferind gratuit timp de 7 zile un nou titlu al App Store. Quetzalcoatl este aplicatia oferita gratuit de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind descrisa de catre dezvoltatori drept o metoda foarte buna de a pierde cateva zeci de ore in fata propriilor terminale.

Practic vorbim despre nu mai putin de 180 de puzzle-uri care sunt disponibile in aplicatia Quetzalcoatl pentru utilizatori, acestea fiind gandite pentru a ne pune intuitia la incercare in ideea de a le rezolva. Partea interesanta a acestui joc este ca vorbim despre puzzle-uri care au o structura neobisnuita, astfel ca va trebui sa lasati la o parte normele cunoscute si sa fiti pregatiti sa incercati ceva nou.

Quetzalcoatl is your new challenge! Be prepared to push the limits of your brain with its 180 carefully designed snaky puzzles! Dozens of hours of gameplay are awaiting you!

Desi Quetzalcoatl pare a fi o aplicatie gandita in principal pentru copii, ea este potrivita pentru oricine are nevoie de putina initiativa de a isi pune neuronii la lucru, asa ca va recomand sa o incercati. Quetzalcoatl este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store pentru urmatoarele 7 zile.