Apple pregateste schimbari majore pentru Apple Maps

Apple schimbare Apple MapsApple pregateste schimbari majore pentru Apple Maps, iar asta aflam direct de la compania americana, ea intentionand sa faca o serie de modificari la infrastructura din spatele serviciului sau de geolocalizare pentru iDevice/Mac-uri. In aceasta idee, Apple cauta sa angajeze un inginer specializat pe administrarea sistemelor de distributie a datelor la nivel global, acesta urmand a intra in echipa care controleaza Apple Maps pentru a o ajuta sa duca la indeplinire schimbarile pregatite de Apple.

Desi compania Apple nu spune clar ce schimbari intentioneaza sa faca pentru Apple Maps, se pare ca vorbim despre o imbunatatire majora a serviciilor sale care va implica schimbari atat pe partea de servere, cat si pe cea de interfata. In baza a ceea ce ne spune Apple, se pare ca vorbim despre o imbunatatire majora a performantelor sistemului Apple Maps, impreuna cu implementarea unor functii noi pentru utilizatori.

Apple Maps is front and center on hundreds of millions of devices, and the Maps Data Services team designs and builds the data platform that powers them all. We have big plans and we’re looking for engineers and leaders that can design and build clean, scalable, and performant data services, as well as help trace, monitor, and debug data as it proceeds through a complex pipeline. We’re overhauling things front-to-back and want engineers that live and breathe data and distributed services.

Desi deocamdata nu se stie clar ce intentioneaza sa faca Apple cu Apple Maps pentru iOS 9, acum cateva saptamani am vazut primele indicii cu privire la schimbarile de care ar urma sa avem noi parte. Mai exact, Apple are pe strazile din SUA o serie de masini care inregistreaza imagini din diverse locatii, semn ca in iOS 9 s-ar putea sa avem un sistem Street View pentru Appls Maps, insa deocamdata nimic nu este 100% sigur, desi in 8 iunie probabil vom afla.