Subtilis – o tema eleganta pentru iOS 8

SubtilisSubtilis este o tema lansata in cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone-urile noastre, ea oferindu-ne posibilitatea de a aduce putina eleganta in interfata sistemului de operare conceput de catre compania Apple. Conform dezvoltatorului, Subtilis contine nu mai putin de 172 de iconite special create pentru noi impreuna cu o serie de iconite speciale care sunt vizibile in aplicatia Settings, Configurari, totul fiind gandit pentru a oferi un look complet nou pentru terminale.

Subtilis is the latin derivation for subtle, which is exactly what this theme is all about. Smooth gradients, vibrant colors, and eye-popping are the best words to perfectly define this theme. Contains: 172 Icons, Themed settings UI, A custom folder icon, 3 beautiful wallpapers. Requires: IconBundles, CalIcons (marcelogheiler.com/repo), FolderIcons (iOS 8). Only compatible with iPhone 4s, 5, and 6!

Mai mult decat atat, tema are disponibile si iconite speciale pentru foldere, dar si wallpapere care ii potenteaza modificarile, tema fiind compatibila doar cu terminalele iPhone care ruleaza iOS 8. Subtilis este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.