Apple a inspirat noii stormtroopers din Star Wars: The Force Awakens

Star Wars The Force Awakens stormtroopersStar Wars: The Force Awakens este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2015 si fie ca va vine sa credeti sau nu, compania Apple a inspirat intr-o anumita masura modul in care arata noii stormtroopers din pelicula. Michael Kaplan este omul care a creat costumele noilor stormtroopers pentru film si pentru a putea realiza ceva demn de tinut minte, el s-a inspirat din design-urile create de catre Jony Ive si echipa sa pentru diversele produse Apple.

Costumele pentru Star Wars: The Force Awakens au fost create in Londra de catre Kaplan si inainte de a incepe designer-ul si-a pus o intrebare foarte simpla: ce ar face compania Apple ? De aici incolo inspiratia lui Kaplan a dus la crearea uniformelor pe care le vedeti in imaginea de mai sus si publicul va decide daca ele sunt indeajuns de bune pentru un film atat de important.

Q: Did you invent some kind of fashion back-story in your head to explain how the look of this galaxy might have evolved?

A: Maybe subconsciously, but with the stormtroopers it was more of a simplification, almost like, “What would Apple do?” J.J. wanted them to look like stormtroopers at a glance but also be different enough to kind of wow people and get them excited about the new design.

Separat de costumele stormtrooperilor, directorul J.J. Abrams sustine ca de la gandirea lui Jony Ive s-a inspirat si cand a creat noile sabii laser pentru Star Wars: The Force Awakens. El sustine ca in crearea design-ului sabiilor s-a gandit sa nu faca obiecte perfecte, ci sa le creeze cu suficient de multe mici defecte pentru a sugera ideea ca sunt reale si nu create pe calculator special pentru film.

Star Wars: The Force Awakens va fi lansat in luna decembrie a acestui an, asa ca probabil vom mai afla destule detalii interesante despre el pana atunci.