Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge – 10 milioane de unitati vandute

samsung galaxy s6 s6 edge 10 milioane unitati vanduteSamsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge s-au vandut in 10 milioane de exemplare in lumea intreaga, un manager anonim al Samsung confirmand acest lucru pentru o publicatie din Coreea de Sud in cursul noptii trecute. Informatia nu este oficiala deocamdata, insa probabil Samsung o va anunta in zilele urmatoare, cele doua terminale inregistrand aceasta cifra la 40 de zile din momentul lansarii pe piata, adica din data de 10 aprilie.

Anul trecut Samsung Galaxy S5 a inregistrat 11 milioane de unitati vandute in aceeasi perioada, deci avand in vedere ca vorbim despre doua smartphone-uri, rezultatul este dezamagitor, deoarece multi s-ar fi asteptat ca cifra sa fie mult mai mare. in momentul in care Apple a lansat doua smartphone-uri noi in acelasi timp a inregistrat o crestere de peste 50% in vanzari in primele 3 zile dupa lansare, insa Samsung a inregistrat un regres aici.

South Korea’s top tech giant Samsung Electronics Co. said Tuesday its global shipments of the latest flagship Galaxy S6 models surpassed 10 million units in about one month after their release. “The sales of the Galaxy S6 series have already surpassed 10 million,” a high-ranking Samsung official said. It marked the first time for the company to confirm the sales figure of the latest flagship.

In ciuda cifrelor de vanzari mai mici decat cele asteptate, Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge inregistreaza totusi vanzari bune, cele doua smartphone-uri fiind cautate de foarte multe persoane in momentul de fata. In ciuda acestui lucru, avand in vedere ca piata globala a smartphone-urilor este saturata, este de asteptat ca recordurile de vanzari pentru smartphone-urile sa ramana de domeniul trecutului.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S5 a inregistrat 11 milioane de vanzari anul trecut intr-o luna si dupa aceea a ajuns in final sa aiba vanzari cu 40% sub asteparile Samsung, exista sansa ca acum sa se intample acelasi lucru. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge au avut parte de un inceput bun, insa se pare ca nu vor stabili recorduri de vanzari pentru cei de la Samsung, dar ramane sa vedem si prime informatii oficiale, daca ele vor veni.

8 COMENTARII

  1. eu sunt de parere ca ei o sa atraga clienti noi sau apple doar daca au preturi mici, la preturiile actuale nu au nici o sansa. e ca si cum cei de la Ford ar cere pe Mondeo pretul unui E-Klasse sau mai mult.

  2. Am folosit Galaxy Edge 2 zile. Mi-a ajuns. Nu poți sa compari Mercedes cu Dacia….:) Din FEB 2008 folosesc si voi folosi numai iphone. Fără Androizi de acum înainte.

  3. Principala problema a lui Samsung in a vinde seria de telefoane high o reprezinta faptul ca au mult prea multe modele low-middle budget.
    Cand intrii intr-un magazin gasesti Samsung de la 150 de lei si Samsung la 3500 de lei si nu stau toti pe site-uri de specialitate sau pe review-uri pe youtube sa vada diferentele.

  4. Bravo! Comentariul este pertinent. Când vinzi și lucruri ieftine dar și lucruri scumpe din aceeași categorie, nu poți avea imaginea unui vânzător de produse exclusiviste.
    Samsung ar trebui să își creeze o divizie separată de telefoane smart, pe care să nu o asociere cu brandul Samsung. Așa a procedat în trecut Panasonic, când și-a creat brandul Technics.
    Acum, depinde dacă vânzările seriei S ating obiectivele stabilite de către Samsung. Ferrari nu vinde la fel de multe mașini ca Mercedes, dar s-ar putea ca obiectivele lor să fie atinse.

  5. Oricum Samsung are si multe alte investitii in diferite technologii , testari cercetare si dezvoltare etc etc. Apple are doar profit si atat.