Apple prezinta Apple Watch ca un dispozitiv interconectat la ecosistemul iOS

Apple Watch conectat iphone macIn cursul zilei de ieri compania Apple a modificat pagina principala a Apple Store-ului sau pentru a promova Apple Watch intr-un mod complet nou pentru utilizatori, dispozitivul sau fiind prezentat ca fiind interconectat la ecosistemele iOS si OS X. In imaginea de alaturata aveti prezentata imaginea principala oferita de catre compania Apple, ea aratand ceasul in preajma unui Mac, a unei tablete iPad si a unui terminal iPhone, cel din urma fiind esential pentru functionarea Apple Watch.

Practic Apple Watch este acum unul dintre produsele Apple interconectate la ecosistemele iOS si OS X, el avand nevoie de aplicatiile si diversele functii disponibile in acest ecosistem pentru a functiona fara probleme. Mai mult decat atat, compania Apple pune accent pe functiile Continuity care permit continuarea pe un produs al sau a unor task-uri incepute pe un altul, Apple Watch neavand o asemenea functionalitate integrata.

They work together beautifully. Start editing a photo on your iPad and finish it on your MacBook. Sync a playlist from your iPhone to your Apple Watch. And send iMessages from any Apple device to any other.

Apple Watch este de cateva luni de zile in centrul atentiei lumii intregi multumita Apple, iar asta in ciuda faptului ca el nu poate fi cumparat din magazine deocamdata, doar precomenzi online putand fi inregistrate. Tim Cook sustine ca problema stocurilor Apple Watch a fost rezolvata si ca in iunie produsul va fi pentru prima oara disponibil in Apple Store-urile din lumea intreaga.