Facebook Messenger afiseaza informatii de identificare pentru contacte

Facebook identificare contacteFacebook Messenger va oferi informatii de identificare pentru toate persoanele cu care purtati conversatii prin intermediul sistemului, fie ca este vorba despre aplicatia pentru iOS, sau versiunea web. In imaginea de mai sus puteti vedea cum vor fi afisate informatiile despre contacte in Facebook Messenger, prietenii vostri fiind marcati ca atare, in timp ce pentru persoanele necunoscute veti avea cateva detalii privind locatia lor si ocupatia.

Vicepresedintele diviziei de mesagerie din cadrul Facebook a publicat aceasta imagine, sistemul fiind prezentat ca un caller ID, identificator de apelare, ce va ajuta sa aflati rapid cu cine intrati in contact. Printre informatiile afisate se afla : slubja respectivei persoane, locatia, unitatea educationala in care invata si cam atat pentru moment.

Now you’ll always have context of who’s connecting with you on Messenger. It’s like enhanced caller ID for messaging.

Conform vicepresedintelui Facebook, David Marcus, noua functionalitate este deocamdata disponibila pentru utilizatorii din SUA, Marea Britanie, India si Franta, sistemul urmand a fi extins la nivel global. Deocamdata nu se stie cat va dura pana cand Facebook va reusi sa le ofere tuturor utilizatorilor de pe glob nou sistem, insa probabil nu va trece foarte mult timp pana la extinderea sa.

Ca sa fiu sincer, ideea celor de la Facebook pentru Facebook Messenger este cat se poate de utila in situatiile in care primiti mesaje de la persoane necunoscute fara a avea vreo idee in legatura cu ele.