IllLookLater implementeaza noi functii pentru centrul de notificari

IllLookLaterIllLookLater este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone si iPod Touch, el oferindu-ne posibilitatea de a implementa o serie de functii noi si foarte utile pentru sistemul de operare iOS 8. IllLookLater este gandit pentru cei carora nu le place sa vada tot timpul notificari pe ecranul de blocare al propriilor terminale, astfel ca tweak-ul ne ofera posibilitatea de a alege care dintre aplicatiile instalate in terminalele noastre vor putea deschide ecranul cand o notificare este primita si care nu.

Acum probabil va intrebati cu ce difera acest sistem de cel al iOS care n permite sa controlam notificarile din centrul de notificari, iar raspunsul este cat se poate de simplu. iOS-ul ne permite sa dezactivam complet afisarea de notificari in centrul de blocare, in timp ce IllLookLater ne permite sa impiedicam aprinderea ecranului cand o notificare este primita, el fiind in continuare vizibile in LockScreen cand aprindem noi ecranul.

Why waste battery by having your screen wake up for notifications when you want to see them later? IllLookLater let’s you choose what apps should wake your device screen when sending you push notifications! You’ll still get sounds from app notifications, and the notification alert will be waiting for you on the lockscreen next time you look!

IllLookLater este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.