Prima Pagina aplicatii Magnetized este aplicatia gratuita a saptamanii

Magnetized este aplicatia gratuita a saptamanii

2

MagnetizedApple a anuntat in cursul noptii trecute aplicatia gratuita a saptamanii oferita pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri pentru descarcare fara plata in urmatoarele 7 zile. Magnetized este aplicatia gratuita a saptamanii aleasa si promovata de catre cei de la Apple, ea fiind un joc de tip puzzle care are un gameplay extrem de antrenant ce ar trebui sa ne tina ocupati cateva ore bune in fiecare zi.

Conform dezvoltatorilor Magnetized, jocul este unui care impune dezvoltarea de puzzle-uri bazate pe fizica, nu mai putin de 80 de niveluri fiind create de pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre. Magnetii sunt principala metoda prin care puteti controla o buna parte din functionalitatea jocului, ei ajutandu-ne sa rezolvam puzzle-urile create de catre dezvoltatori pentru rezolvare in aplicatie.

Magnetized is an abstract physics puzzle game, total 80 levels!
Touch your screen to active the power of magnets and escape from neon maze! Chasing dreams is like walking alone on an endless road, direction is so clear but way to long, trying so hard but no one knows. This journey is full of odds and joy. Sometimes we succeed but most of the time we failed. Is it worth it anymore? No one ever knows. All we can do is carry on, and find out the answers.

Desi dezvoltatorii ofera putine informatii cu privire la jocul Magnetized, el este unul cu o grafica interesanta si un stil de gameplay suficient de atractiv pentru a motiva alegerea titlului in sectiunea celor din Cupertino. Magnetized este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.

Pretul initial:
2.99€
Nume:
Magnetized

Gratuit

s

Developer: ZHI-YU HONG
Universala
Categoria: Games


Descriere: *Require iPhone 4 or newer, iPad 2 or newer.

Magnetized is an abstract physics puzzle game, total 80 levels!
Touch your screen to active the power of magnets and escape from neon maze!

Chasing dreams is like walking alone on an endless road, direction i…


Dimensiunea aplicatiei este: 61.7 Mb