Apple Watch – vanzari dezamagitoare in urma lansarii

vanzari Apple WatchVanzarile Apple Watch ar fi dezamagitoare, conform unei companii specializate pe monitorizarea vanzarilor din SUA, Apple reusind sa genereze interes initial dar nimic mai mult. Daca in prima zi de deschidere a precomenzilor pentru Apple Watch compania Apple a inregistrat peste 1.5 milioane de comenzi in SUA, se pare ca in acest moment doar aproximativ 30.000 de unitati ar mai fi comandate zilnic in aceasta tara de catre clienti.

Intrand si mai adanc in problema, se pare ca in prima ora de la deschiderea precomenzilor s-ar fi inregistrat doar in SUA 800.000 de precomenzi pentru Apple Watch, suma acestora scazand dramatic mai apoi. Practic in prima ora de disponibilitate pentru precomanda in SUA, fanii Apple au inregistrat jumatate dintre precomenzile totale ale Apple Watch pentru prima zi, iar acest lucru nu este surprinzator absolut deloc.

Apple Watch pre-orders started with a bang and Apple’s initial inventory quickly sold out. Then US orders immediately fell, and have remained mostly flat since, according to analysis from Slice Intelligence, a company that tracks US consumer spending through e-commerce email receipts. Apple has taken orders for almost 2.5 million watches in the US through Monday, May 18, according to Slice’s projections, which are based on more than 14,000 online shoppers.

In total Apple ar fi inregistrat doar in SUA 2.5 milioane de precomenzi din 10 aprilie si pana in prezent, o cifra foarte mare mare pentru un produs dintr-o categorie nu chiar atat de interesanta pentru multi oameni. Mai mult decat atat, vorbim aici numai despre vanzarile unei singure tari, asa ca in restul celor 8 ar putea fi vorba despre un numar mult mai mare pentru aceeasi perioada.

In momentul de fata in SUA sunt inregistrate doar 30.000 de comenzi zilnic pentru Apple Watch si faptul ca produsele sunt livrate la peste o luna de la comanda probabil tine multe persoane departe. Mai mult decat atat, faptul ca Apple Watch nu poate fi cumparat din magazine este o mare problema pentru cei din Cupertino, vanzarile fiind serios afectate de catre indisponibilitatea sa.

vanzari Apple Watch 1

Acestea fiind spuse, desi vanzarile actuale sunt dezamagitoare, Apple Watch a avut parte de o lansare spectaculoasa si un succes fulminant, insa daca situatia actuala va continua lucrurile nu vor fi grozave pentru Apple. Desigur ca multi analisti sunt dezamagiti de faptul ca Apple inca nu vinde mai multe ceasuri zilnic in SUA, dar de indata ce stocurile vor creste, lucrurile se vor schimba.