Simple Machines este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad

Simple MachinesApple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad in cursul zilelor trecute, la putin timp dupa publicarea aplicatiei gratuite a saptamanii si a celei mai bune aplicatii a saptamanii pentru iPhone. Simple Machines este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad aleasa de catre cei de la Apple, ea fiind dezvoltata de catre compania Tinybop, dezvoltatoarea a altor titluri promovate de catre Apple.

Simple Machines ne aduce intr-o lume virtuala in care se desfasoara sase experimente simple in care noi trebuie sa descoperim modul in care ele functioneaza si fortele “invizibile” care le fac sa functioneze. Jocul este prezentat ca fiind unul special creat pentru copiii, insa oricine il poate juca in timpul liber, actiunea oferindu-ne posibilitatea de a distruge castele, de a omora dragoni sau de a crea muzica in jocuri de tip pinball.

Explore the playful side of STEM! Experiment with six simple machines, discover how they work, and investigate the invisible forces behind them in this sandbox app. Destroy a castle with a lever — but beware of the dragon! Make music in a pinball arcade with inclined planes. Send satellites into orbit with a set of pulleys. Lift sloshing fish tanks with screws. Travel through a wondrous world with a wheel and axle. Split an iceberg of mirrors with a wedge.

Dupa cum va spuneam si mai sus, Simple Machines are la baza 6 masinarii simple, toate experimentele create de catre dezvoltatori pentru noi avand la baza obiecte existente in lumea reala, dar si miscari bazate pe fizica. Jocul este suficient de sofisticat pentru a tine pe oricine ocupat, insa suficient de intuitiv pentru a fi inteles de catre un copil, care ar si putea invata ceva din utilizarea lui.

  • Explore 6 simple machines: levers, pulleys, inclined planes, wedges, wheel and axles, and screws.
  • Experiment with real world physics, actions and reactions, inputs and outputs. Learn about force and motion.
  • Investigate the physics at work behind each machine.
  • Integrates with STEM curriculums. Free worksheets available on our site.
  • Sophisticated sound design rewards experimentation.
  • Original artwork by James Gilleard.
  • Smart features use your device’s camera to bring your kids’ world into the app.
  • Free downloadable handbook with activities to support learning is available in 5 languages.
  • Intuitive, safe, and kid-friendly design.
  • Entertaining for kids and adults alike.

Simple Machines este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.

Pretul initial:
Nume:
Simple Machines by Tinybop

2.99

s





Developer: Tinybop Inc.
Universala
Categoria: Education


Descriere: Explore the playful side of STEM! Experiment with six simple machines, discover how they work, and investigate the invisible forces behind them in this sandbox app.

Destroy a castle with a lever but beware of the dragon! Make music in a pinball arcade …


Dimensiunea aplicatiei este: 140.4 Mb


1 COMENTARIU