Apple Watch si bratara Link placate cu aur apar in primele imagini (Video)

Apple Watch Edition bratara aurDaca nu aveti bani sa cumparati un Apple Watch din aur de la compania Apple, ei bine poate veti fi interesati sa va placati produsul cu aur cu ajutorul unei companii americane specializate pe asemenea proceduri. In clipul video de mai jos aveti un Apple Watch din otel inoxidabil si a sa bratara Link care au fost placate cu aur si arata aproape la fel de bine precum un Apple Watch Edition si bratara din aur creata de catre Apple special pentru unele vedete americane.

Un Apple Watch cu bratara Link, ambele din otel inoxidabil, are un pret maxim de 1150 de euro in Europa, iar pentru a placa ambele produse ale Apple cu aur va trebui sa mai scoateti din buzunare inca 400 de dolari. Pretul final ar fi undeva in jurul valorii de 1500 de euro, mult mai putin decat cele 18.000 de euro cerute de catre Apple pentru un Apple Watch cu o bratara din piele, bratari din aur nefiind vandute deocamdata.

Ca sa fiu sincer, oricine isi doreste un Apple Watch Edition ar putea opta pentru un model din otel inoxidabil care poate fi placat foarte usor cu aur la multi bijutieri, pretul final fiind de pana la 10 ori mai mic. Acestea fiind spuse, va las in compania clipului video de mai jos, rezultatul final al procedurii fiind un ceas care arata grozav si care functioneaza la fel de bine precum in prima zi de folosire.