MagentaONE – Telekom Romania lanseaza noi servicii integrate fix-mobil

0

MagentaONE Telekom RomaniaMagentaONE a fost anuntat astazi de catre Telekom Romania si vorbim despre un nou concept comercial gandit de catre operator in deea de a oferi servicii integrate de tip fix-mobil de o calitate mult mai buna. Romania este cea de-a treia tara din grului Deutsche Telekom care beneficiaza de MagentaONE, iar in cele ce urmeaza vom vorbi despre ceea ce isi propune Telekom Romania sa ne ofere incapnd chiar ade astazi.

Spre deosebire de pachetele din trecut, acesta este gandit atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, el avand la baza o noua abordare comerciala conceputa de catre cei de la Deutsche Telekom.

MagentaONE aduce televiziune interactiva cu Arhiva TV, arhiva de continut si VOD

Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai sus, unul dintre principalele puncte noi ale MagentaONE este imbunatatirea serviciilor TV oferite clientilor, cei de la Telekom Romania implemetand aici trei schimbari majore. Prima este o Ahiva TV disponibila prin MagentaONE, ea oferindu-ne posibilitatea de a vedea orice emisiune transmisa la TV in ultimele 7 zile, deci practic indiferent ce pierdeti, puteti vedea mai tarziu.

A doua noutate oferita de MagentaONE este posibilitatea de a inregistra emisiuni TV, competitii sportive, etc, in cloud, totul fiind salvat in serverele Telekom si redat mai apoi oricand dorim, pe orice fel de terminale mobile sau fixe. In final avem in MagentaONE un sistem de VOD, video la cerere, aici utilizatorii putand vizualiza diverse tipuri de seriale TV, filme, documentare, etc, in baza unei plati facute la vizualizare, a unui abonament lunar, sau chiar gratuit.

Separat de toate acestea, clientii au si un upgrade pentru Ghidului Electronic de Programe, astfel ca vor avea o interfata mai intuitiva si mai placuta din punct de vedere vizual. Mai mult decat atat, ei vor putea vedea un program pe 7 saptamani in avans si vor avea posibilitatea de a seta remindere pentru a vedea anumite emisiuni sau filme, dar si de a programa inregistrarea lor.

MagentaONE aduce 6 luni de abonament TV gratuit

MagentaONE vine cu o alta surpriza pentru clientii Telekom, acestia beneficiind de 6 luni de abonament TV gratuit daca incheie anumite tipuri de abonamente integrate fix-mobil la operatoril telecom. Toate aceste detalii le aveti explicate in comunicatul de presa de mai jos, impreuna cu beneficiile de care aveti parte prin alegerea unuia sau a altuia dintre cele oferite acolo.

MagentaONE este un pas mare intr-o directie buna pentru cei de la Telekom Romania si cu siguranta vor gasi suficient de multe persoane care sa fie multumita de produsele lor, insa ramane de vazut cum va reactiona si concurenta.


 

Telekom Romania lansează MagentaONE, un nou concept comercial pentru serviciile integrate de tip fix-mobil

 • România, a treia ţară care lansează oferta integrată fix-mobil sub umbrela MagentaONE, un nou concept comercial la nivelul Grupului Deutsche Telekom;
 • 100.000 de clienţi de pachete integrate la sfârşitul lunii aprilie 2015;
 • 10 secunde timp mediu de aşteptare în call center pentru clienţii rezidenţiali de servicii integrate fix-mobil;
 • Noi funcţionalităţi inovatoare pentru serviciul TV Interactiv;
 • Nouă ofertă promoţională: abonament gratuit în primele 6 luni pentru serviciile TV incluse în pachetele adresate clienţilor persoane fizice.

Telekom Romania lansează MagentaONE, noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. România este a treia ţară membră Deutsche Telekom Group în care este lansată noua abordare comercială pentru ofertele integrate, după Germania şi Slovacia. În Germania, numărul clienţilor de servicii integrate a atins deja un milion.

„Telekom Romania aduce o contribuţie importantă în familia T la nivel internaţional, în misiunea sa de a deveni lider în inovaţie şi tehnologie. Suntem mândri să ne numărăm printre primele ţări care pun în practică expertiza şi abilităţile grupului, iar acum acest lucru este confirmat prin lansarea conceptului comercial MagentaONE”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania.

MagentaONE înseamnă o ofertă simplificată de servicii de comunicaţii pentru familii şi afaceri:

 • Un singur loc pentru toate serviciile fixe şi mobile necesare: One Stop Shop, un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil);
 • 10 secunde timp mediu de aşteptare în call center pentru clienţii cu pachete integrate fix-mobil, din mai 2015;
 • Divertisment şi conţinut TV exclusiv pe toate tipurile de ecran (TV, tabletă, laptop, smartphone).

„Suntem furnizorul numărul 1 de servicii integrate din perspectiva cifrei de afaceri înregistrate, prin urmare, ne concentrăm pe oferirea de soluții convergente, care, de astăzi, se regăsesc sub umbrela comercială MagentaONE. Pachetele integrate sunt un real succes pe piaţa din România, astfel încât în prezent am atins pragul de 100.000 de clienţi, care acum devin parte din universul MagentaONE. Mai mult, îmi face plăcere să anunţ că ne-am îndeplinit promisiunea de a oferi cele mai eficiente şi rapide servicii în call center pentru clienţii rezidenţiali de servicii fix-mobil, care sunt preluaţi, în medie, în 10 secunde”, a adăugat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania.

Televiziune interactivă cu funcţionalităţi noi

Odată cu MagentaONE, Telekom Romania lansează o nouă versiune, îmbunătăţită, a serviciului de televiziune interactivă (IPTV), oferind cea mai bună experienţă TV din România.

Noile funcţionalităţi includ:

 • Arhivă TV – toate programele TV difuzate în ultimele 7 zile pe canalele disponibile (în principal canale de sport şi documentare) pot fi accesate în reluare. Mai mult, utilizatorii pot folosi funcţiile „pauză” sau „derulare” pentru emisiunile din arhivă, ca în cazul opţiunii „Video la Cerere”.
 • Crearea unei arhive personale de conţinut prin Înregistrările în Cloud. Cu această nouă funcţionalitate, utilizatorii pot înregistra emisiunile preferate, filmele şi competiţiile sportive în cloud, fără a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Conţinutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate Telekom TV.
 • Video la cerere pe toate ecranele – utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de conţinut video (filme, documentare), pentru o experienţă multi-ecran, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. În plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.

Noile funcţionalităţi sunt prezentate aici. Serviciul TV Interactiv (IPTV) include şi o variantă îmbunătăţită a Ghidului Electronic de Programe, care oferă posibilitatea de a seta alerte pentru evenimente viitoare, de a crea liste cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei sau de a urmări două canale în acelaşi timp prin sistemul PiP. De asemenea, începând din această vară, clienţii IPTV vor putea să vizioneze propriul conţinut pe ecranul TV, prin intermediul dispozitivelor USB conectate direct la receiver. Platforma IPTV este parte din oferta Telekom TV, care asigură cea mai bună experienţă multi-ecran.

MagentaONE pentru segmentul rezidenţial: pachete integrate cu gratuitate timp de 6 luni pentru serviciul TV

Clienții noi persoane fizice care optează pentru pachete integrate pot beneficia de cea mai nouă ofertă promoțională, care include 6 luni de gratuitate pentru serviciile TV și pachet HD gratuit în aceeași perioadă a contractului.

Astfel, clienţii pot beneficia de pachetele integrate fix-mobil disponibile în două variante: TV L, Internet L, Voce Fixă S şi Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la preţul promoţional de 110 lei pe lună (TVA inclus), în primele 6 luni de contract, iar din cea de-a 7-a lună de contract, la preţul de 143 de lei pe lună (TVA inclus) pentru contracte de doi ani. Cealaltă opţiune este pachetul care include TV M, Internet L, Voce Fixă S şi Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la acelaşi preţ promoţional de 110 lei pe lună (TVA inclus), în primele 6 luni de contract, respectiv de 138 de lei pe lună (TVA inclus) pentru restul duratei contractului.

Clienţii din zonele cu acoperire de fibră optică (FTTx) beneficiază în plus de serviciul TV multi-room pentru toate televizoarele de acasă, şi de pachetul HBO şi HBO Comedy gratuit. În prezent, 23 de oraşe din România sunt acoperite cu fibră optică (FTTx).

MagentaONE pentru clienţii companii

Prin abordarea MagentaONE pentru segmentul de business, compania își reafirmă filosofia „One stop shop”, care înseamnă mai multă simplitate şi confort, printr-un singur punct de contact pentru toate nevoile de comunicare ale companiilor, indiferent de mărimea acestora. Odată cu introducerea serviciului One Drive de la Microsoft, fără niciun cost suplimentar, în toate pachetele convergente, Telekom a lansat practic primul portofoliu de soluţii convergente fix-mobil și cloud din România, disponibil acum sub umbrela MagentaONE. Astfel, toţi clienţii de business MagentaONE dispun de spaţiu de stocare securizat de 1 TB, certificat ISO, precum şi de acces la versiunea online a soluţiilor Microsoft Office.

Telekom are un portofoliu extins de soluţii standard de business dedicate, care cuprinde de la aplicaţii şi servicii de bază cum ar fi stocare, antivirus, găzduire web şi design web, până la cele mai avansate, precum Office 365, CRM (customer relationship management), ERP (enterprise resource planning), toate însoţite de opţiuni flexibile de finanţare a echipamentelor, care vor fi integrate gradual sub umbrela MagentaONE. Astfel, Telekom se concentrează pe simplificarea proceselor IT&C şi pe creşterea eficienţei şi competitivităţii afacerilor clienților. Campania TV pentru clienţii de business este disponibilă aici.