Descopera cele mai bune aplicatii foto pentru iPhone sau iPad

Cele mai bune aplicatii foto pentru iPhoneCele mai bune aplicatii foto pentru iPhone sunt recomandate de catre compania Apple in cadrul unei sectiuni disponibile de ceva vreme in App Store, ea purtand denumirea Photography Tutor. Actualizata in mod constant cu titluri noi lansate in magazinul virtual de aplicatii, sectiunea contine o multitudine de aplicatii care ne permit sa inregistram mult mai usor si mai bine poze folosind iPhone, iPad si iPod Touch-urile.

Sectiunea Photography Tutor este impartita in 3 sub-sectiuni, prima dintre ele fiind centrata pe aplicatii cu ajutorul carora putem inregistra poze, a doua centrata pe aplicatii care permit editarea lor, ultima fiind dedicata celor pentru partajare. In fiecare dintre aceste sectiuni angajatii Apple recomanda doar cele mai bune titluri disponibile in magazinul companiei americane, asa ca indiferent ce titlu veti alege, stiti ca faceti o alegere buna.

Sectiunea Photography Tutor este actualizata constant de catre compania Apple pentru a oferi doar cele mai bune aplicatii, asa ca daca o veti accesa acum si in viitor veti benfeicia de noi titluri utile pentru voi. Sectiunea Photography Tutor poate fi accesata urmand acest link.