Cel mai rasfatat caine din lume are doua Apple Watch din aur

caine Apple Watch aurCainele din imagine are doua Apple Watch din aur asezate pe labutele din fata, proprietarul sau considerand ca asa ii va monitoriza mult mai eficient activitatile zilnice. Fiul celui mai bogat om din China este excentricul care a atasat cele doua ceasuri inteligente labelor cainelui propriu, el publicand imaginile de mai sus pe Weibo, cea mai populara retea de socializare din China in momentul de fata.

Wang Sicong este proprietarul cainelui si fiul lui Wang Jianlin, acesta din urma avand o avere estimata la aproximativ 34 de miliarde de dolari, deci fiul sau a avut de unde lua bani pentru a cumpara ceasurile. Fara a specifica exact despre ce modele este vorba, se pare ca sunt doua Apple Watch-uri care costa intre 10.000 de dolari si 12.000 de dolari fiecare, ele fiind cel mai probabil cumparate pentru proprietar si cineva apropiat.

I have new watches! I’m supposed to have four watches since I have four long legs. But that seems too uncouth, so I kept it down to two, which totally fits my status. Do you have one?

Partea interesanta este ca proprietarul a fost imediat criticat de catre utilizatorii Weibo, dar si de catre presa, pentru gestul sau excentric, iar acest lucru era de asteptat avand in vedere modul in care a ales el sa isi prezinte ceasurile. Adevarul este ca oamenii care au prea multi bani la indemana ii vor cheltui pe Apple Watch-uri din aur, doar pentru a putea avea la mana un obiect greu de gasit.

We’d like to pretend that this post is just a joke, but mostly because we don’t want to be mad at that adorable dog. The dog can’t help that its owner is an asshole.

Ca sa fiu complet sincer, ne putem astepta si la demonstratii mult mai “interesante” de avere ale unora care nu stiu cum sa se laude mai frumos, asa ca pregatiti-va pentru alte imagini mult mai comice.

 

2 COMENTARII