TimeCode aduce un nou mod de a securiza datele in iOS

TimeCodeTimeCode este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, el fiind gandit in ideea de a ne oferi ceva mai multa siguranta pentru datele din terminale. Folosind TimeCode putem seta ca, codul de siguranta al terminalelor noastre sa fie format din ora la care facem deblocarea iDevice-ului, deci practic acesta se schimba in mod constant in functie de trecerea timpului.

Daca in momentul deblocarii este ora 19:39, atunci codul de siguranta va fi 1939, el modificandu-se in functie de ora, iar pentru a il introduce fara probleme trebuie doar sa introduceti ora, fara cele doua puncte despartitoare.

TimeCode allows you to have a dynamic passcode for your iDevice, your passcode will be whatever the time is, so if it’s 12:30 your passcode will be 1230. Adding an offset, so 12:30 with a 10 offset would make your password 1240. Toggle for using your default passcode.

Pentru a fi absolut siguri ca nimeni nu va ghici codul vostru de siguranta, puteti seta ca cifra ce reprezinta zecile de minute sa fie diferita fata de cea a orei, diferenta putand fi setata de catre voi in meniul de setari al tweak-ului. TimeCode este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.