Prima Pagina aplicatii Best Photo & Video Apps – Apple recomanda cele mai bune aplicatii...

Best Photo & Video Apps – Apple recomanda cele mai bune aplicatii foto sau video

Best Photo & Video AppsDaca va aflati in cautarea celor mai bune aplicatii cu ajutorul carora puteti inregistra poze sau clipuri video, ei bine am pentru voi o sectiune de aplicatii special creata de catre compania Apple in acest sens. Best Photo & Video Apps este denumirea sa si dupa cum va imaginati deja, compania americana a ales doar aplicatiile care au cele mai multe descarcari, dar si cele mai multe aprecieri din partea utilizatorilor, asa ca sigur veti gasi acolo exact ceea ce va trebuie pentru a va satisface nevoile.

Printre aplicatiile de inregistrat clipuri video si poze, compania Apple listeaza si aplicatii care ne permit sa editam continutul multimedia, asa ca veti avea la indemana toate ustensilele necesare pentru a va face creatiile cunoscute. Avand in vedere ca vorbim despre o sectiune creata de catre compania Apple, puteti fi siguri ca doar cele mai bune aplicatii vor fi listate pentru noi, asa ca sigur veti avea parte de o experienta buna.

Sectiunea Best Photo & Video Apps este disponibila urmand acest link.

  • Andrei

    Nu funcționează YouTube !!! Ceva noutăți ?

  • Ce anume nu functioneaza ?

  • haha

    Pfoah am crezut ca e numai la mine. Daca dai referesh de mai multe ori pana la urma merge. Sper sa se rezolve cat mai repede 😀