Iata cele mai ingenioase moduri de a incarca Apple Watch

Apple Watch stand incarcareApple Watch Sport este livrat de catre compania Apple cu o cutie de dimensiun si forma diferite fata de cele ale cutiilor pentru Apple Watch din otel inoxidabil sau Apple Watch Edition. Desi Apple Watch are disponibil un cablu care permite incarcarea prin inductie, utilizatorii trebuie sa isi faca singuri un stand de incarcare, sau sa cumpere unul dintre cele disponibile deja pe internet, dar in acest articol vorbim despre prima categorie.

Unii utilizatori s-au gandit ca diverse piese Lego sau alte gadge-uri pot fi utilizate pentru a sustine cablul de incarcare al Apple Watch si implicit ceasul inteligent in vederea incarcarii rapide peste noapte. Desigur ca nu doar piesele Lego pot fi utilizate in acest scop, ci si lunga cutie a Apple Watch Sport, insa in acest din urma caz nu veti avea parte de o experienta prea grozava.

Desi nu vorbim despre stand-uri chiar atat de grozave, ele simplifica totusi procesul de incarcare al unui Apple Watch Sport si sunt curios ce parere aveti voi despre ele.

Apple Watch stand incarcare 1

Apple Watch stand incarcare 2

Apple Watch stand incarcare 3