Prezentarea iOS 9 va fi transmisa LIVE pe website-ul Apple

WWDC 2015 LIVE website ApplePrezentarea iOS 9 si OS X 10.11 din cadrul keynote-ului de deschidere al WWDC 2015 va fi transmisa LIVE prin website-ul companiei Apple, asa cum se intampla de cativa ani incoace. Dimineata v-am spus ca Apple a lansat deja pe Apple TV un canal special prin care poate fi vazuta in direct prezentarea iOS 9 din cadrul WWDC 2015, iar in aceasta seara a creat si o pagina speciala in care utilizatorii vor putea urmari feed-ul.

Prezentarea iOS 9 si OS X 10.11 va putea fi vazuta in aceasta pagina, dar numai daca aveti browserul Safari instalat in Windows, sau daca folositi un Mac si deschideti respectiva pagina prin intermediul Safari. In aceeasi masura puteti vedea feed-ul LIVE de pe iPhone, iPad sau iPod Touch accesand pagina respectiva prin intermediul browserului Safari, feed-ul urmand a deveni disponibil pentru vizualizare in 8 iunie.

In aceeasi zi va fi disponibil si feed-ul pe care il veti putea folosi cu programul VLC pentru a vizualiza conferinta in direct de pe un PC, aceasta fiind singura solutie in cazul in care nu aveti Safari instalat, sau nu aveti un iDevice ori Mac. Feed-ul este usor de introdus in VLC si dupa introducere veti putea vedea intreaga prezentare iOS 9 si OS X 10.11 atat timp cat Apple va mentine stream-ul activ.

Ca de obicei, iDevice.ro va va tine la curent cu tot ceea ce se intampla in cadrul WWDC 2015 si aici veti putea afla toate noutatile iOS 9 si OS X 10.11, asa ca nu uitati sa reveniti in data de 8 iunie pentru a le descoperi. Intre timp puteti folosi aplicatia iDevice.ro pentru a primi notificari push pentru a afla cele mai noi stiri din lumea Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb