Samsung ironizeaza iPhone 6 in reclame pentru Samsung Galaxy S6 Edge (Video)

Samsung ironizeaza iPhone 6Samsung ironizeaza iPhone 6 in doua noi reclame pentru Samsung Galaxy S6 Edge, iar in clipurile video de mai jos puteti vedea motivele in baza carora coreenii isi prezinta terminalele ca fiind mai bune. In primul clip video Samsung pune in evidenta ecranul curbat al terminalului Samsung Galaxy S6 Edge, acesta avand marginea vizibila cand dispozitivul este plasat pe masa.

In acea margine curbata a Samsung Galaxy S6 Edge, smartphone-ul coreenilor este capabil sa afiseze o multitudine de notificari sau alerte pentru apeluri primite sau pentru email-uri, mesaje si multe altele. Pentru ca iPhone 6 nu este capabil sa ofere asemenea functii, cei de la Samsung sustin ca terminalul celor de la Apple are nimic mai mult decat un motor vibrator si o serie de butoane vizibile in marginile sale laterale, lucru complet adevarat.

In cel de-al doilea clip video compania Samsung promoveaza capacitatea Samsung Galaxy S6 Edge de a se incarca prin inductie, dar si faptul ca terminalul poate inregistra poze care sunt mai late si sunt vizibile in totalitate pe ecran. In comparatie, iPhone 6 nu se poate incarca prin inductie decat daca ii atasam o carcasa speciala, iar pozele nu au rezolutia la fel de mare in latime, astfel ca unele persoane ar putea fi scoase din poze, daca nu le filmam de la departare.

Samsung aduce in discutie argumente valide pentru promovarea Samsung Galaxy S6 Edge si cu siguranta multi utilizatori le vor considera a fi importante atunci cand isi cumpara un smartphone nou. Problema pentru Samsung este ca pana acum vanzarile iPhone 6 sunt mai bune decat cele ale Samsung Galaxy S6 sau Samsung Galaxy S6 Edge si acest lucru nu pare a se schimba prea curand.

Partea buna a strategiei actuale a companiei Samsung sta in faptul ca are in vedere functiile produselor si nu utilizatorii care le cumpara, asa ca nu pot decat sa va intreb ce parere aveti despre comparatiile facute de catre coreeni.

https://www.youtube.com/watch?v=uyMTAKx5BEA