iPhone 7 – cel mai frumos design gandit pentru un iPhone (Video)

11

iphone 7 concept designiPhone 7 are astazi intr-un nou concept care ne prezinta cel mai frumos design gandit vreodata pentru un terminal iPhone prezentat pe internet de catre cineva. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata terminalul in viziunea graficienilor care au realizat clipul video, ei realizand un concept cat se poate de elegant si de frumos pentru un terminal care ar putea ajunge intr-o forma similara pe piata pentru noi.

Butonul Home nu scaneaza acum doar amprentele terminalelor noastre, ci este si tactil pentru a controla diverse functii ale sistemului de operare prin gesturi efectuate in dreptul sau de catre utilizatori. Camera a fost repozitionata in centrul carcasei impreuna cu flash LED-urile adiacente, intregul design fiind mult mai frumos si mai interesant decat orice altceva a creat Apple pana acum pentru terminalele sale.

Ca sa fiu sincer, daca Apple ar lansa un iPhone 7 care ar arata precum cel din imagini, probabil foarte multi utilizatori ar fi interesati sa il cumpere, insa ramane de vazut ce ne va oferi Apple anul viitor. Voi ce parere aveti despre acest terminal ?

https://www.youtube.com/watch?v=N5umDMFtV1s