Plan Your Summer Holiday – planifica-ti vacanta cu aplicatii recomandate de Apple

Plan Your Summer HolidayPlan Your Summer Holiday este o sectiune de aplicatii creata de catre compania Apple saptamana aceasta special pentru cei care isi propun ca in aceasta vara sa calatoreasca prin diverse locatii de pe glob. In noua sectiune cei din Cupertino au ales din App Store doar cele mai bune aplicatii care ne ajuta sa ne planificam calatoriile in cel mai mic detaliu, de la cumpararea biletelor si pana la rezervarea cazarii sau descoperirea locatiilor pe care le putem vizita.

Sectiunea Plan Your Summer Holiday este impartita in 4 sub-sectiuni cu cateva zeci de aplicatii in fiecare dintre ele, Apple prezentand pe categorii toate tilurile de creatii care ne ajuta sa ne planificam vacanta. Pentru fiecare categorie de actiuni compania Apple ne ofera o selectie extinsa de aplicatii care indeplinesc respectivele functii, asa ca ar trebui sa gasiti tot ce aveti nevoie pentru fiecare oras sau tara pe care il/o vizitati.

Dupa cum v-am spus si intr-un articol anterior, Apple le impune angajatilor sa aleaga manual aplicatiile promovate in aceste sectiuni, astfel ca veti avea parte doar de cele mai bune titluri din fiecare categorie. Sectiunea Plan Your Summer Holiday poate fi accesata in App Store urmand acest link.