Cele mai utile aplicatii pentru iPhone si iPad in viata de zi cu zi

aplicatii utile iPhoneCele mai utile aplicatii pentru iPhone si iPad in viata de zi cu zi sunt listate de catre compania Apple intr-o noua sectiune disponibila in App Store-ul sau, acolo fiindu-ne prezentate aplicatiile esentiale pe care trebuie sa le avem in terminale. Compania Apple a facut o selectie extrem de riguroasa a celor mai bune aplicatii care trebuie sa se regaseasca in iPhone, iPad sau iPod Touch-uri oricaruia dintre utilizatorii sai si cu siguranta veti gasi ceva interesant.

Numita Daily Helpers, sectiunea creata de catre compania Apple ne prezinta aplicatii care ne ajuta sa ne monitorizam terminalele in cazul in care ne este frica de faptul ca ele vor fi furate, browsere web, aplicatii office si nu doar atat. Pentru cei interesati exista aplicatii care ne ajuta sa gatim, aplicatii care ne permit sa stocam date in siguranta in iDevice-uri si multe alte titluri foarte utile.

Saptamana aceasta compania Apple a modificat sistemul de alegere a acestor aplicatii din sectiunile sale, astfel ca ele sunt selectate manual si nu automat de catre un software, deci aveti recomandari doar pentru aplicatii foarte bune. Sectiunea Daily Helpers poate fi accesata in App Store urmand acest link.