OneMoreTime adauga un al doilea ceas in status bar

OneMoreTimeOneMoreTime este un tweak disponibil de zilele trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, el fiind conceput in ideea de a ne permite sa adaugam un al doilea ceas in status bar-ul sistemul de operare pentru terminale.

In imaginea alaturata puteti vedea functionalitatea pe care o ofera tweak-ul OneMoreTime pentru noi si vedeti ca ambele ceasuri sunt afisate separat in status bar, dar fara a ocupa intregul spatiu dedicat de catre cei din Cupertino acestui element din interfata sistemului sau de operare.

We all have those friends in another timezone. Whether they be friends from online, cousins, or old friends from when you were younger, you like to stay in touch. The problem is, you never know when it’s the right time to contact them without walking them up.You never have to open the Clock app to view someone else’s timezone again!

OneMoreTime are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare, iar de acolo puteti alege ceasurile pe care le puteti folosi pentru afisare. OneMoreTime este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.