Joe Danger este aplicatia esentiala a saptamanii recomandata de Apple

Joe DangerApple a anuntat aplicatia esentiala a saptamanii in cursul zilei de ieri, asta dupa ce aplicatia gratuita a saptamanii si cea mai buna aplicatie a saptamanii au fost publicate in App Store pentru a fi aduse in atentia utilizatorilor din lumea intreaga.

Joe Danger este aplicatia esentiala a saptamanii recomandata de Apple, jocul fiind disponibil de foarte multa vreme in App Store pentru utilizatorii din lumea intreaga, el fiind apreciat de catre milioane de gameri de pe planeta.

Joe Danger este un cascador pe care voi il controlat si ale carui cascadorii trebuie sa le duceti la indeplinire folosind motocicleta pe care acesta o utilizeaza in numerele sale. Dezvoltatorii va pun la dispozitie o serie intreaga de cascadorii interesante, asa ca sigur veti avea putin de lucru pentru a termina jocul, aplicatia fiind mai mult decat interesanta.

Wear the cape of the World’s Most Determined Stuntman, and take your trusty motorbike on a wild ride from zero to hero! Race, ride and defy death as you jump buses, dodge giant mousetraps, leap tanks full of sharks and reclaim your title of Master of Disaster! Swipe Joe to pop a wheelie, flick obstacles out of the way, tap to jump, hold down to crouch and waggle to fight sharks!

Joe Danger ne pune in fata ochilor un motor grafic de exceptie actualizat pentru rigorile anului 2015, dar si un gameplay extrem de atractiv care are peste 20 de ore de actiune non stop de care putem benefncia dupa instalarea titlului.

Mai mult decat atat, peste 25 de personaje pot fi deblocate pentru a participa la fiecare cursa si desigur ca va veti putea compara rezultatele in acestea prin intermediul Game Center.

  • BEAUTIFUL! Eye-popping Retina 3D graphics
  • FUN! Critically acclaimed gameplay in your hands
  • SMOOTH! Intuitive touch controls
  • HUGE! 20+ hours of non-stop action
  • UNLOCKABLE! 25+ playable characters to discover
  • GAMECENTER! Pull tricks and combos to beat your friends

  Joe Danger este disponibila in App Store sub forma unei aplicatii universale care poate fi descarcata si utilizata pe oricare dintre iDevice-uri.

Pretul initial:
Nume:
Joe Danger

2.99

s





Developer: Hello Games Ltd
Universala
Categoria: Games


Descriere: JOE DANGER

**WOW. Its simply fantastic” TouchArcade**
**Looks stunning iGamer **
**”Immense replay value” 148Apps **
**”The next big thing” Touchgen **
**”Love it” Destructoid**
**”Frantic, classic, Joe Danger fun” The Gamers Hub **

JOE DANGERS BIGGEST…


Dimensiunea aplicatiei este: 94.2 Mb