TOP 15 cele mai frumoase jocuri pentru iPhone si iPad

top 15 cele mai frumoase jocuri din App StoreTOP 15 cele mai frumoase jocuri pentru iPhone si iPad disponibile in App Store-ul companiei Apple sunt prezentate mai jos pentru voi si vorbim despre o selectie exclusiva de titluri care ofera un motor grafic de exceptie pentru noi.

Lista a fost realizata de catre compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga, acestia avand oportunitatea de a descoperi cele mai bune jocuri care pot fi instalate imediat pe iDevice-urile lor, fie ca vorbim despre titluri disponibile gratuit sau platit.

TOP 15 cele mai frumoase jocuri pentru iPhone si iPad sunt alse de catre angajatii Apple si nu de catre un software automat al App Store, iar asta pentru ca Apple a schimbat recent metoda de a alege aceste titluri pentru a oferi recomandari mai bune pentru utilizatori.

Aceasta este prima oara cand compania Apple face o asemenea selectie pentru utilizatorii sai, in general cei din Cupertino oferind liste destul de seci cu informatii nu chiar atat de utile, majoritatea alese de catre un software automat, recomandarile nefiind intotdeauna cele mai bune.

Acestea fiidn spuse, iata TOP 15 cele mai frumoase jocuri pentru iPhone si iPad :

 1. BADLAND;
 2. Monument Valley;
 3. LIMBO;
 4. Transistor;
 5. Asphalt 8: Airborne;
 6. Valiant Hearts: The Great War;
 7. Vainglory;
 8. Alto’s Adventure;
 9. Lost Within;
 10. Leo’s Fortune;
 11. Broken Age;
 12. Geometry Wars 3: Dimensions;
 13. Shadowmatic;
 14. Entwined challenge;
 15. Godus.