Apple anunta cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Lost Within

Ieri v-am vorbit despre aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple, iar astazi vorbim despre cea mai buna aplicatie a saptamanii recomandata de catre cei din Cupertino. Lost Within este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru promovare in App Store in urmatoarea saptamana de zile, jocul fiind dezvoltat de catre creatorii mult mai celebrului titlu Prey, astfel ca vom avea cu siguranta parte de o experienta grozava in timpul utilizarii sale pe iDevice-uri.

Conform dezvoltatorilor, titlul Lost Within ne poarta in lumea unui azil bantuit si populat cu o multitudine de monstri, insa adevaratul pericol este reprezentat de un criminal legendar care ne va urmari pe coridoarele intunecate ale cladirii in care se desfasoara intreaga actiune. Avand in vedere ca vorbim despre un titlu complex, in joc ne vom putea crea arme cu ajutorul obiectelor prezente in zil, vom putea utiliza tactici divese pentru a ne ascunde si a patrunde in diverse camere sau a ucide monstrii care ne ataca, iar in final va trebui sa evadam pentru a scapa cu viata.

From the developer of Prey — Survive a haunted asylum and its monstrous Inhabitants. Confront a legendary killer who prowls the abandoned wards. Scavenge and create makeshift weapons or conserve your resources and employ stealth tactics to sneak past the lurking horrors. When all else fails, run for your life or find a place to hide. To escape, you must uncover the asylum’s dark mystery: the shattering secret that led to its condemnation. There are many doors, but there is only one way out.

Lost Within este disponibil pentru DESCARCARE in format universal in App Store.