The Elder Scrolls: Legends apare in primul trailer (Video)

The Elder Scrolls: LegendsThe Elder Scrolls: Legends este prezentat in primul teaser trailer de catre compania Bethesda, ea participand la E3 2015 pentru a demonstra o serie de jocuri care urmeaza sa fie lansate pentru o multitudine de platforme mobile.

The Elder Scrolls: Legends este un card based game in care noi va trebui sa ne folosim de spiritul strategic si cartile oferite de catre dezvoltatorii titlului pentru a castiga fiecare batalie virtuala in care vom participa de-a lungul gameplay-ului.

Dupa cum probabil va imaginati deja, in The Elder Scrolls: Legends vom putea regasi o buna parte dintre personajele titlurilor pentru diverse alte platforme, povestea oferita de catre dezvoltatori fiind similara cu cea pe care o stiati deja.

Desi nu se stie deocamdata cand va fi lansat jocul si exact ce functii urmeaza sa ofere, trailerul ne ofera un preview pentru ceea ce va oferi Bethesda pentru utilizatorii sai in momentul in care titlul va putea fi instalat prin intermediul App Store.

Dive into the newest adventure in The Elder Scrolls series with The Elder Scrolls: Legends – a free-to-play strategy card game. The Elder Scrolls: Legends will bring together the rich lore and exciting worlds in The Elder Scrolls series conveniently to your iPad or PC later this year.

The Elder Scrolls: Legends va fi lansat pe multiple platforme de catre compania Bethesda, iar pentru iOS putem trage concluzia ca el va fi disponibil atat pentru iPhone/iPod Touch, cat si pentru tabletele iPad, insa versiunea pentru Mac va fi lansata ceva mai tarziu.