Home improvement – cele mai bune aplicatii pentru personalizarea casei

Home Improvement

Saptamanal compania Apple genereaza sectiuni de aplicatii in care angajatii sai listeaza cele mai interesante titluri disponibile in App Store. Angajatii se straduiesc sa aleaga titlurile cele mai populare, dar si cele mai utile, iar de-a lungul timpului zeci de astfel de sectiuni au fost concepute pentru utilizatorii de iDevice-uri.

Straduinta angajatilor companiei ne este relevata astazi printr-o noua sectiune disponibila in App Store sub denumirea Home improvement apps.

In aceasta sectiune compania Apple listeaza pentru utilizatori aplicatii cu ajutorul carora acesta isi pot personaliza casa, si aici vorbesc despre aplicatii care iti permit sa faci un plan detaliat al casei, aplicatii care iti permit sa masori dimensiunile peretilor ori a ferestrelor, aplicati care iti permit sa verifici nivelul de inclinatie a podelelor, plus multe altele.

Avand in vedere ca incepand de acum doua saptamani compania Apple a decis sa angajeze oameni care sa aleaga aplicatiile promovate prin aceste sectiuni, stiti ca indiferent de alegerea facuta, ea va fi una buna si probabil nu veti regreta banii platiti.

  Noua sectiune Home improvement apps o puteti accesa urmand acest link.