Popcorn Time a inregistrat 1.1 milioane de descarcari pe iDevice-uri fara jailbreak

Popcorn Time vezi filme si seriale TV gratuit pe iPhone si iPadPopcorn Time iti permite sa vezi filme si seriale TV gratuit pe iPhone sau iPad, serviciul fiind extrem de popular in lumea intreaga, iar conform creatorulor sai pana in momentul de fata el a fost instalat de 1.1 milioane de ori pe iDevice-uri fara jailbreak.

Multumita unui program de instalare lansat cu doar cateva saptamani in urma si pe care vi l-am prezentat deja aici, Popcorn Time poate fi instalat pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch deoarece dezvoltatorii aplicatiei au descoperit o vulnerabilitate in iOS.

Folosind aceasta vulnerabilitate ei pot instala aplicatia in orice iDevice-uri indiferent ce versiune a iOS au acestea instalata, iar multumita acestei descoperiri peste 1.1 milioane de descarcari au fost inregistrate pentru aplicatie, majoritatea dintre ele din Europa.

Popcorn Time, so it seems, is the most downloaded mobile app outside the Google and Apple stores. And we take huge pride in this. This is us, this is what we’ve created and it’s fucking breaking records. But the silver lining of this whole thing, what’s even bigger in our perspective, is the fact that Popcorn Time is the only app in the *world* that can be installed on non-jailbroken iOS devices outside [Apple’s] app store.

Creatorii Popcorm Time prezinta aplicatia lor drept una dintre cele mai populare existente in afara App Store sau Google Play, insa probabil nu au cifre de descarcari pentru titlurile disponibile in China, acolo numerele fiind mult mai mari decat in Europa sau SUA.

Desi Popcorn Time exploateaza o vulnerabilitate pe care compania Apple va incerca sa o inchida rapid, aplicatia este deocamdata ferita de tentativele celor de la Apple de a bloca exploatarea, astfel ca daca sunteti interesati de serviciu, inca puteti beneficia de el.

Popcorn Time are si cea mai mare librarile de continut multimedia disponibil pentru terminale mobile, astfel ca prin accesarea aplicatiei veti putea face streaming video oriunde doriti.