Apple Watch va fi lansat in noi tari in 17 iulie

12

Apple Watch lansare 17 iulieAstazi Apple Watch a fost lansat in 7 noi tari de pe glob, compania Apple extinzand disponibilitatea produsului sau pentru a permite unui numar mult mai mare de utilizatori sa beneficieze de ceasul sau inteligent.

Desi disponibilitatea Apple Watch a fost extinsa astazi, compania Apple urmeaza sa lanseze produsul sau in inca o serie de tari incepand din data de 17 iulie, insa informatiile nu sunt oferite oficial de catre cei din Cupertino, ci vin multumita includerii produsului in diversele sale magazine online.

In baza acestor detalii aflam ca din 17 iulie Apple Watch va putea fi cumparat din Olanda, Suedia si Thailanda, insa probabil lista va fi extinsa pana atunci pentru ca vorbim totusi despre trei saptamani pana in momentul in care are loc aceasta lansare pentru smartwatch-ul Apple.

Desi Apple Watch a fost lansat pentru comanda online in data de 24 aprilie, iata ca la doua luni dupa lansare el inca este greu de gasit in Apple Store-uri si dupa cum se prezinta situatia in momentul de fata lucrurile nu se vor imbunatati prea curand.