Apple ne prezinta studioul de inregistrare al emisiunilor Beats 1 Radio

Studio Beats 1 RadioBeats 1 Radio va fi lansat pe 30 iunie impreuna cu iOS 8.4, iar zilele acestea compania Apple isi da silinta pentru a aduce noul serviciu cat se poate de des in atentia utilizatorilor din lumea intreaga.

Cea mai recenta tentativa de a promova Beats 1 Radio are la baza un clip video in care studioul de inregistrare al emisiunilor este prezentat impreuna cu o serie de artisti sau manageri ai companiei Apple care participa activ la sesiunile de inregistratre.

In clip ii veti vedea pe Pharell Williams, Dr. Dre, Justin Timberlake, Jayden Smith si unii DJ care vor organiza emisiuni separate, compania Apple prezentandu-ne cat se poate de clar locatiile in care viitoarele emisiuni vor fi inregistrate pentru difuzare prin platforma sa.

Beats 1 Radio este, cel mai probabil, elementul care va atrage foarte multi utilizatori ai concurentilor care detin servicii de streaming audio, compania Apple gandind acest post de radio online ca o sursa de creare de continut nou de catre artistii populari de pe planeta.

iOS 8.4 va fi lansat pe 30 iunie la ora 18:00 in Romania, iar Apple Music impreuna cu Beats 1 Radio vor fi disponibile la o ora distanta, iar clipul video il puteti vedea aici.